این مرکز کار خود را از سال 1378 شروع کرده و کلیهی دورههای آشپزی را زیر نظر سازمان میراث فرهنگی و بر اساس استانداردهای تعیینشده برگزار میکند.
گردشگران سرو شیراز دورههای جامع کافیشاپ، شیرینیپزی و قنادی و غیره را تدارک دیده و در هر دوره آمادهی پذیرش هنرجویان است. این کلاسها درزمینهی کافیشاپ با هدف آموزش تخصصی شامل آشنایی با صنعت کافیشاپ، انواع قهوههای بینالمللی، دستگاههای کافیشاپ، اصول مدیریت، انواع نوشیدنیهای گرم و سرد، انواع دسر و صبحانههای کافیشاپی است. آموزش آشپزی نیز شامل آشنایی با ابزار آشپزخانه، انواع مواد، روشهای نگهداری و انباشت مواد، بهداشت مواد غذایی و محیط، انواع برشها، انواع پختها مثل آب پز، سوخاری و غیره است.
در ادامه نیز آموزش شیرینیپزی در این مرکز شامل آموزش دستور پخت و معیارهای صحیح پخت شیرینی به روش قنادی برگزار میگردد. آموزشگاه آشپزی گردشگران سرو شیراز در پایان دورهها به شرکتکنندگان مدرک رسمی و معتبر و همچنین مدرک بینالمللی صادر میکند.
فعالیتها
- برگزاری دورههای آشپزی، قنادی، کافیشاپ، میزبانی و تشریفات و غیره
- همکاری با دانشگاهها و مراکز آموزش معتبر
- مشاوره در تجهیز و راهاندازی هتل، رستوران و کافیشاپها
- آموزش نیروهای متخصص جهت بخشهای پذیرایی، میزبانی و خدماتی ادارات، شرکتها، هتلها و رستورانها
- اعطای مدرک بینالمللی پس از دورهها