علاقهمندان به هنر آشپزی و قنادی در کارگاهها و ورکشاپهای برگزار شده توسط رافونه شرکت میکنند و سطح دانش و مهارت خود را ارتقا میبخشند. با توجه به اینکه دانش صنایع غذایی هرروز در حال ارتقا و پیشرفت است، کسانی که میخواهند در سطوح بالای این رشته کار کنند بایستی همواره بهروز باشند.
آموزش انواع غذاهای سنتی ایرانی و فرنگی، شیرینی پزی و آموزش دسرها در این مجموعه برگزار میشود تا افرادی که به دنبال یادگیری مهارتهای مختلف در این رشته هستند از خدماتی جامع بهرهمند گردند.
فعالیتها
- آموزش انواع غذاهای ایرانی و فرنگی
- برگزاری دورههای شیرینی پزی و قنادی
- برگزاری کارگاه ها و ورک شاپ های یک روزه
- ارزیاب تخصصی در رشته صنایع غذایی در سال 1391
- عضو تشکل آموزشی پژوهشی در گروه صنایع غذایی مرکز هتلداری
- حضور مدیریت آموزشگاه در 4 دوره مسابقات ملی مهارت (المپیاد قنادی) به عنوان کارشناس