مدیر این مجموعه مهشید امیری است که سابقهی ارائهی 20 جلد کتابهای آشپزی عالیجناب، چاپ مقالات در مجلات مشهور و شرکت در برنامههای تلویزیونی مثل بهخانهبرمیگردیم و شبکه جامجم و غیره را در کارنامهی خود دارد. هدف اصلی این مرکز آموزش آشپزی به سادهترین شکل ممکن است، تا همگان لذت آشپزی را درک کرده و از آن بهرهمند شوند.
این مرکز اقدامات بسیاری را انجام داده که ازجملهی آنها میتوان از این موارد یاد کرد: همکاری با بهزیستی اصفهان، آموزش آشپزخانههای گچساران، همکاری با کارخانه قند رژیمی پرارین، ارائهی فرمولاسیون به کارخانهها و مشاوره به بسیاری از شرکتها و کارخانهها.
فعالیتها
- برگزاری دورههای آموزشی برای غذاهای مختلف ایرانی و فرنگی
- آموزش انواع سالادها و سسهای اروپایی
- دورههای نانپزی و نان فانتزی
- آموزش آشپزخانهها و رستورانها
- مشاوره و راهاندازی انواع رستوران، کافیشاپ، دسر سرا و شیرینی سرا
- همکاری با مجلات و شبکههای تلویزیونی
- همکاری و مشاوره با کارخانههای صنعتی و غیره