این مجموعه اعتقاد دارد که نمیتوان در این عرصه با استفاده از متدهای قدیمی و منسوخشده پیشرفت کرد و ماندگار ماند. بنابراین باید همگام با رقبای قدرتمند در عرصهی جهانی، برای خود اعتبار مناسبی کسب کرد.
این موسسه از سال 1370واحدی را افتتاح کرده که درزمینهی تحقیق برای فرمولهای غذایی باکیفیت فعالیت میکند و تلاش دارد تا گامهای مؤثری را در راه ارتقای هنر آشپزی بردارد.
فعالیتها
- برگزاری کارگاههای آموزشی
- انجام پروژههای داخلی و خارجی
- داور بینالمللی جشنوارههای غذا و نوشیدنیها در ایران و خارج از کشور
- سابقهی تدریس آشپزی در صداوسیما، شبکهی آموزش ، شبکه تهران ، شبکه 2 جام جم و شبکه 3
- تألیف کتابهای تخصصی آشپزی، کتاب استاندارد کافیشاپ باریستا، کتاب آشپزی دیابت و غیره