اعطای دیپلم سرآشپز طلایی نیز خدمت دیگری است که طی این دوره، نوآوری تازهای در صنعت شیرینی پزی و آشپزی رخداده و دانش نوینی را با علم تهیه مواد، ترکیب و نگهداری آنها ارائه میدهند. در طراحی این دوره نگرشی متفاوت و خلاقانه برای حرفهی آشپزی اتخاذ شده.
کلیهی مهارتهای وابسته به آشپزی و صنایع غذایی مثل آشپزی درجه 1، آشپزی درجه 2، غذاهای فوری، غذاهای سنتی، آشپزی مخصوص روز و غیره در این آموزشگاه تدریس میگردد. در آموزشگاه ماه، مهارتهای محبوبی مثل تختهکاری و کبابزنی را برای خانمها و آقایان در نظر گرفتهاند و در هر دوره تعداد زیادی از متقاضیان شرکت میکنند و این مهارت را بدست میآورند.
به گفتهی این مرکز، سطح آموزشها در حدی است که هنرجویان نهتنها به راحتی آزمونهای فنیوحرفهای را پاس میکنند، بلکه میتوانند وارد بازار کار شوند و به درآمدزایی بپردازند.
فعالیتها
- همکاری با مجله آشپزی مثبت و سرآشپز
- تألیف بیش از بیست جلد کتابهای هنر آشپزی عالیجناب
- برگزاری بیش از 15 دوره مختلف زیر نظر سازمان فنیوحرفهای
- ارائهی مدرک و گواهینامهی رسمی
- تدوین منوهای جدید و متنوع برای رستورانها
- آموزش نیروهای بیتجربه و کمتجربه و باسابقه در محل کار
- ارائهی فرمولاسیون برای محصولات جدید کارخانهها
- مشاوره و راهاندازی رستوران، کافیشاپ، دسر سرا و شیرینی سرا
- انجام اقدامات مرتبط با فرهنگسازی برای بهبود سبک زندگی مردم
- مشاوره و معرفی افراد خبره برای راهیابی به بازار کار