فردی که از این موسسه مدارک آشپزی پایه، آشپزی درجه1، آشپزی درجه 2، کباب زن و تختهکار را داشته باشد معادل یک سرآشپز ایرانی ماهر و دورهدیده آمادگی کار و کسب درآمد دارد. این موضوع درمورد غذاهای فرنگی نیز صدق میکند و کسی که مدرک آن را دریافت کند مطابق با یک سرآشپز فرنگی دانش خواهد داشت.
آموزش تهیهی انواع غذاها در این مجموعه برگزار میشود و مهارتهای لازمه برای پخت تمامی غذاهای اصیل ایرانی مثل آشها، پلوها، خورشتها و غذاهای فرنگی متنوع به هنرجویان منتقل میگردد.
این مجموعه در کنار سایر اقدامات آموزشی خود، برای افتتاح فروشگاهها و جایگذاری صحیح دستگاهها و ماشینها خدمات مشاورهای ارائه میدهد.
فعالیتها
- برگزاری دوره های آشپزی زیر نظر سازمان آموزش فنی وحرفه ای کشور تحت استانداردهای سازمان وارائه دیپلم مهارتی بین المللی
- برگزاری دوره بهداشت وامنیت آشپزخانه های صنعتی (iso22000- HACCP)
- برگزاری دوره های تک جلسه انواع غذاهای ایرانی وفرنگی با تکیه بر اخرین متد آشپزی دنیا وارائه گواهینامه با مهر رسمی آموزشگاه
- راه اندازی انواع رستوران ومشاوره جهت خرید تجهیزات ومواد اولیه وهمچنین انبار داری وجاگزاری تجهیزات
- اعطای مدرک معتبر قابل ترجمه