غذاهای ایرانی مثل یتیمچه، کوکوی عدس، کوفته، کتلتها مثل کتلت ماهی، قرتو، مرغ دوپیازه، خورشتها، تهچینها، غذاهای پلویی و خوراکها، همگی آموزش داده میشود و افرادی که نیاز به یادگیری آشپزی دارند و یا در رستورانهای ایرانی شاغل هستند میتوانند از خدمات این مرکز بهرهمند شوند.
در بخش غذاهای فرنگی نیز انواع ساندویچها، دلمهها، رولادن، فرایدرایس، سجک، پارمزان، انواع پیتزا، پاستا، استیک و غیره آموزش داده میشود تا کسانی که نیاز به مهارت درزمینهی غذاهای خارجی دارند هم از با پشتسر گذاشتن این دورهها به تخصص کافی دست یابند.
در ادامه شایانذکر است که این دورهها تنها به غذاهای اصلی منحصر نشده و انواع سالادها و دسرها و شیرینیها نیز در آموزشگاه آشپزی آشپزخانه ملل آموزش داده میشود.
فعالیتها
- استفاده از آخرین روشهای دنیا در آموزش
- آموزش انواع پیشغذا و غذاهای اصیل ایرانی و فرنگی
- آموزش شیرینی پزی و کیک پزی
- دورههای سالاد و دسر
- مشاوره جهت راهاندازی رستوران